A. SÖKMEN And A. E. CEYHUN SEZGİN, "İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.237-250, 2017
SÖKMEN, A. And CEYHUN SEZGİN, A. E. 2017. İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2 , 237-250.
SÖKMEN, A., & CEYHUN SEZGİN, A. E., (2017). İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 237-250.
SÖKMEN, ALEV, And AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN. "İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 237-250, 2017
SÖKMEN, ALEV And CEYHUN SEZGİN, AYBUKE E. . "İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.237-250, 2017
SÖKMEN, A. And CEYHUN SEZGİN, A. E. (2017) . "İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.237-250.
@article{article, author={ALEV SÖKMEN And author={AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN}, title={İş Tatmini ve İşten Ayrılma Niyetinin Değerlendirilmesi: Otel İşletmeleri Sınır Birim Çalışanları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={237-250} }