T. SÜREN, "Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler," In Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları , Ankara: Detay Yayıncılık, 2023, pp.88-115.
SÜREN, T. Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler. 2023. In Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları , Detay Yayıncılık, Ankara, 88-115.
SÜREN, T., (2023). Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler. Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları (pp.88-115), Ankara: Detay Yayıncılık.
SÜREN, TUFAN. "Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler." In Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları , 88-115. Ankara: Detay Yayıncılık, 2023
SÜREN, TUFAN. "Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler." Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları , Detay Yayıncılık, 2023, pp.88-115.
SÜREN, T. (2023) "Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler", Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUFAN SÜREN}, chaptertitle={Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Alternatif Gıda Kaynağı Olarak Yenilebilir Böcekler}, booktitle={ Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }