T. Süren, "Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.3, pp.790-805, 2022
Süren, T. 2022. Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.3 , 790-805.
Süren, T., (2022). Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.3, 790-805.
Süren, TUFAN. "Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.3, 790-805, 2022
Süren, TUFAN. "Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.3, pp.790-805, 2022
Süren, T. (2022) . "Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.3, pp.790-805.
@article{article, author={TUFAN SÜREN}, title={Tüketicilerin Tuz ve Tuzlu Gıda Tüketimine İlişkin Bilgi ve Tutumları Üzerine Bir Araştırma}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={790-805} }