S. Koçakgöl And H. KOÇ, "İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.3240-3263, 2020
Koçakgöl, S. And KOÇ, H. 2020. İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 3240-3263.
Koçakgöl, S., & KOÇ, H., (2020). İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 3240-3263.
Koçakgöl, Sabiha, And HAKAN KOÇ. "İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 3240-3263, 2020
Koçakgöl, Sabiha And KOÇ, HAKAN. "İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.3240-3263, 2020
Koçakgöl, S. And KOÇ, H. (2020) . "İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.3240-3263.
@article{article, author={Sabiha Koçakgöl And author={HAKAN KOÇ}, title={İşgörenlerin Motivasyon Düzeylerinin İş Doyumu ve İşten Ayrılma Niyeti Üzerine Etkisi: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Bir Uygulama}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={3240-3263} }