A. Koluman And S. ŞAHİNGÖZ, "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ," International Gastronomy Tourism Studies Congress , 2019
Koluman, A. And ŞAHİNGÖZ, S. 2019. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ. International Gastronomy Tourism Studies Congress .
Koluman, A., & ŞAHİNGÖZ, S., (2019). YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ . International Gastronomy Tourism Studies Congress
Koluman, Atakan, And SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ. "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ," International Gastronomy Tourism Studies Congress, 2019
Koluman, Atakan And ŞAHİNGÖZ, SEMRA A. . "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ." International Gastronomy Tourism Studies Congress , 2019
Koluman, A. And ŞAHİNGÖZ, S. (2019) . "YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ." International Gastronomy Tourism Studies Congress .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Atakan Koluman And author={SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ}, title={YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÇALIŞANLARIN MOBBİNG DAVRANIŞINA MARUZ KALMA DÜZEYLERİNİNBELİRLENMESİ}, congress name={International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={}, country={}, year={2019}}