Y. OĞAN And M. AKSOY, "GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET," In Gastronomi Araştırmaları , İstanbul: Çizgi Kitapevi, 2021, pp.233-238.
OĞAN, Y. And AKSOY, M. GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET. 2021. In Gastronomi Araştırmaları , Çizgi Kitapevi, İstanbul, 233-238.
OĞAN, Y., & AKSOY, M., (2021). GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET. Gastronomi Araştırmaları (pp.233-238), İstanbul: Çizgi Kitapevi.
OĞAN, YENER, And MUSTAFA AKSOY. "GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET." In Gastronomi Araştırmaları , 233-238. İstanbul: Çizgi Kitapevi, 2021
OĞAN, YENER And AKSOY, MUSTAFA. "GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET." Gastronomi Araştırmaları , Çizgi Kitapevi, 2021, pp.233-238.
OĞAN, Y. And AKSOY, M. (2021) "GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET", Gastronomi Araştırmaları . İstanbul: Çizgi Kitapevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={YENER OĞAN And author ={MUSTAFA AKSOY}, chaptertitle={GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET}, booktitle={ Gastronomi Araştırmaları}, publisher={Çizgi Kitapevi}, city={İstanbul},year={2021} }