Citation Formats
Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. E. CEYHUN SEZGİN And F. YÖNET, "Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.578-591, 2018

CEYHUN SEZGİN, A. E. And YÖNET, F. 2018. Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2 , 578-591.

CEYHUN SEZGİN, A. E., & YÖNET, F., (2018). Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 578-591.

CEYHUN SEZGİN, AYBUKE, And FİRDEVS YÖNET. "Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 578-591, 2018

CEYHUN SEZGİN, AYBUKE E. And YÖNET, FİRDEVS. "Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.578-591, 2018

CEYHUN SEZGİN, A. E. And YÖNET, F. (2018) . "Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.578-591.

@article{article, author={AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN And author={FİRDEVS YÖNET}, title={Gastronomi Alanında Transglutaminaz Enzimi Kullanım Olanakları (Possibilities of Use Transglutaminase Enzyme in Field of Gastronomy)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={578-591} }