F. ÖZKAYA And B. ÖZTÜRK, "Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi," In Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar , Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021, pp.96-113.
ÖZKAYA, F. And ÖZTÜRK, B. Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi. 2021. In Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar , Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, Konya, 96-113.
ÖZKAYA, F., & ÖZTÜRK, B., (2021). Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi. Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar (pp.96-113), Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları.
ÖZKAYA, FÜGEN, And BATUHAN ÖZTÜRK. "Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi." In Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar , 96-113. Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021
ÖZKAYA, FÜGEN And ÖZTÜRK, BATUHAN. "Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi." Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar , Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları, 2021, pp.96-113.
ÖZKAYA, F. And ÖZTÜRK, B. (2021) "Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi", Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar . Konya: Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={FÜGEN ÖZKAYA And author ={BATUHAN ÖZTÜRK}, chaptertitle={Coğrafi İşaretli Gıdalarda Organoleptik Analizin Önemi}, booktitle={ Gastronomide Alternatif Yaklaşımlar}, publisher={Necmettin Erbakan Üniversitesi Yayınları}, city={Konya},year={2021} }