G. Sezgi And F. ÖZKAYA, "Moleküler Gastronomide Zeytin," Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, pp.111-118, 2016
Sezgi, G. And ÖZKAYA, F. 2016. Moleküler Gastronomide Zeytin. Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2 , 111-118.
Sezgi, G., & ÖZKAYA, F., (2016). Moleküler Gastronomide Zeytin. Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, 111-118.
Sezgi, Gülistan, And FÜGEN ÖZKAYA. "Moleküler Gastronomide Zeytin," Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, 111-118, 2016
Sezgi, Gülistan And ÖZKAYA, FÜGEN. "Moleküler Gastronomide Zeytin." Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, pp.111-118, 2016
Sezgi, G. And ÖZKAYA, F. (2016) . "Moleküler Gastronomide Zeytin." Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, pp.111-118.
@article{article, author={Gülistan Sezgi And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Moleküler Gastronomide Zeytin}, journal={Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü}, year=2016, pages={111-118} }