O. ÇAVUŞ Et Al. , "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği," Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018
ÇAVUŞ, O. Et Al. 2018. Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği. Gastronomi Kongresi , (Ankara, Turkey).
ÇAVUŞ, O., ŞENGÜL, S., & ÖZKAYA, F., (2018). Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği . Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey
ÇAVUŞ, OSMAN, SERKAN ŞENGÜL, And FÜGEN ÖZKAYA. "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği," Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey, 2018
ÇAVUŞ, OSMAN Et Al. "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018
ÇAVUŞ, O. ŞENGÜL, S. And ÖZKAYA, F. (2018) . "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN ÇAVUŞ Et Al. }, title={Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri Hakkındaki Görüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği}, congress name={Gastronomi Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}}