E. H. ÜNER And F. ÖZKAYA, "Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat)," AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, pp.219-226, 2022
ÜNER, E. H. And ÖZKAYA, F. 2022. Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat). AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2 , 219-226.
ÜNER, E. H., & ÖZKAYA, F., (2022). Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat). AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, 219-226.
ÜNER, EMİR, And FÜGEN ÖZKAYA. "Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat)," AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, 219-226, 2022
ÜNER, EMİR H. And ÖZKAYA, FÜGEN. "Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat)." AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, pp.219-226, 2022
ÜNER, E. H. And ÖZKAYA, F. (2022) . "Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat)." AYDIN GASTRONOMY , vol.6, no.2, pp.219-226.
@article{article, author={EMİR HİLMİ ÜNER And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Natural Monosodium Glutamate in Geographically Indicated Cheeses in Turkey (Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat)}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2022, pages={219-226} }