S. AKAR ŞAHİNGÖZ And E. YALÇIN, "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri," 2nd International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, S. And YALÇIN, E. 2021. Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri. 2nd International Travel & Tourism Dynamics , (Ankara, Turkey).
AKAR ŞAHİNGÖZ, S., & YALÇIN, E., (2021). Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri . 2nd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey
AKAR ŞAHİNGÖZ, SEMRA, And EREN YALÇIN. "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri," 2nd International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Turkey, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, SEMRA A. And YALÇIN, EREN. "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri." 2nd International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, S. And YALÇIN, E. (2021) . "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri." 2nd International Travel & Tourism Dynamics , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ And author={EREN YALÇIN}, title={Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri}, congress name={2nd International Travel & Tourism Dynamics}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2021}}