F. FARHADI ANDARABI And A. HASSAN, "Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği," Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi , Göynük, Turkey, pp.19-27, 2018
FARHADI ANDARABI, F. And HASSAN, A. 2018. Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği. Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi , (Göynük, Turkey), 19-27.
FARHADI ANDARABI, F., & HASSAN, A., (2018). Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği . Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi (pp.19-27). Göynük, Turkey
FARHADI ANDARABI, FERIAL, And AZİZE HASSAN. "Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği," Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Göynük, Turkey, 2018
FARHADI ANDARABI, FERIAL F. And HASSAN, AZİZE. "Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği." Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi , Göynük, Turkey, pp.19-27, 2018
FARHADI ANDARABI, F. And HASSAN, A. (2018) . "Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği." Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi , Göynük, Turkey, pp.19-27.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FERIAL FARHADI ANDARABI And author={AZİZE HASSAN}, title={Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği}, congress name={Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi}, city={Göynük}, country={Turkey}, year={2018}, pages={19-27} }