E. DÜZGÜN And F. ÖZKAYA, "Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, pp.41-47, 2015
DÜZGÜN, E. And ÖZKAYA, F. 2015. Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1 , 41-47.
DÜZGÜN, E., & ÖZKAYA, F., (2015). Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, 41-47.
DÜZGÜN, ERTUĞRUL, And FÜGEN ÖZKAYA. "Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, 41-47, 2015
DÜZGÜN, ERTUĞRUL And ÖZKAYA, FÜGEN. "Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, pp.41-47, 2015
DÜZGÜN, E. And ÖZKAYA, F. (2015) . "Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.1, pp.41-47.
@article{article, author={ERTUĞRUL DÜZGÜN And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Mezopotamya dan Günümüze Mutfak Kültürü}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={41-47} }