A. TAYFUN Et Al. , "Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.423-438, 2020
TAYFUN, A. Et Al. 2020. Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 423-438.
TAYFUN, A., SAMATOVA, G., & TURDUBEKOVA, S., (2020). Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 423-438.
TAYFUN, AHMET, GÜLMİRA SAMATOVA, And SAPARGÜL TURDUBEKOVA. "Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 423-438, 2020
TAYFUN, AHMET Et Al. "Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.423-438, 2020
TAYFUN, A. SAMATOVA, G. And TURDUBEKOVA, S. (2020) . "Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.423-438.
@article{article, author={AHMET TAYFUN Et Al. }, title={Farklı Ülkelerden Gelen Öğrencilerin Kırgız Mutfak Kültürüne Ait Değerlendirmeleri}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={423-438} }