F. CEYLAN And S. ŞAHİNGÖZ, "Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.2204-2225, 2019
CEYLAN, F. And ŞAHİNGÖZ, S. 2019. Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3 , 2204-2225.
CEYLAN, F., & ŞAHİNGÖZ, S., (2019). Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 2204-2225.
CEYLAN, FİRUZE, And SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ. "Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 2204-2225, 2019
CEYLAN, FİRUZE And ŞAHİNGÖZ, SEMRA A. . "Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.2204-2225, 2019
CEYLAN, F. And ŞAHİNGÖZ, S. (2019) . "Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.2204-2225.
@article{article, author={FİRUZE CEYLAN And author={SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ}, title={Yenilebilir Otlar Tüketim Alışkanlığı: Düziçi Örneği (Edible Herbs Habitual Consumption: Düziçi Example)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={2204-2225} }