B. KINACI And H. ÇETİNER, "Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.1, pp.21-28, 2013
KINACI, B. And ÇETİNER, H. 2013. Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.1 , 21-28.
KINACI, B., & ÇETİNER, H., (2013). Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.1, 21-28.
KINACI, BAHAR, And HAKAN ÇETİNER. "Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.1, 21-28, 2013
KINACI, BAHAR And ÇETİNER, HAKAN. "Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.1, pp.21-28, 2013
KINACI, B. And ÇETİNER, H. (2013) . "Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.1, no.1, pp.21-28.
@article{article, author={BAHAR KINACI And author={HAKAN ÇETİNER}, title={Gaziantep'te Dört ve Beş Yıldızlı Otellerin Restoranlarında Çalışan Personelin Kişisel Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Alan Araştırması}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2013, pages={21-28} }