M. CÖMERT And Ü. C. KAYA, "Destinasyon Yönetimi," In Sürdürülebilir Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.137-155.
CÖMERT, M. And KAYA, Ü. C. Destinasyon Yönetimi. 2021. In Sürdürülebilir Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 137-155.
CÖMERT, M., & KAYA, Ü. C., (2021). Destinasyon Yönetimi. Sürdürülebilir Gastronomi (pp.137-155), Ankara: Detay Yayıncılık.
CÖMERT, MENEKŞE, And ÜMİT CAN KAYA. "Destinasyon Yönetimi." In Sürdürülebilir Gastronomi , 137-155. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
CÖMERT, MENEKŞE And KAYA, ÜMİT C. . "Destinasyon Yönetimi." Sürdürülebilir Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2021, pp.137-155.
CÖMERT, M. And KAYA, Ü. C. (2021) "Destinasyon Yönetimi", Sürdürülebilir Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={MENEKŞE CÖMERT And author ={ÜMİT CAN KAYA}, chaptertitle={Destinasyon Yönetimi}, booktitle={ Sürdürülebilir Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }