Y. OĞAN And F. ÖZKAYA, "Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine," Artvin International Congress on Social Sciences , pp.34-47, 2019
OĞAN, Y. And ÖZKAYA, F. 2019. Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine. Artvin International Congress on Social Sciences , 34-47.
OĞAN, Y., & ÖZKAYA, F., (2019). Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine . Artvin International Congress on Social Sciences (pp.34-47).
OĞAN, YENER, And FÜGEN ÖZKAYA. "Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine," Artvin International Congress on Social Sciences, 2019
OĞAN, YENER And ÖZKAYA, FÜGEN. "Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine." Artvin International Congress on Social Sciences , pp.34-47, 2019
OĞAN, Y. And ÖZKAYA, F. (2019) . "Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine." Artvin International Congress on Social Sciences , pp.34-47.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YENER OĞAN And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Kamerun Mutfağı Gastronomik Unsurlarının Değerlendirilmesi / An Evaluatıon of Gastronomic Elements In Cameroon Cuısine}, congress name={Artvin International Congress on Social Sciences}, city={}, country={}, year={2019}, pages={34-47} }