F. ÖZKAYA, "Ekmek ve Unlu Mamuller.," In Temel Mutfak Teknikleri , Eskişehir: TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104, 2016, pp.180-209.
ÖZKAYA, F. Ekmek ve Unlu Mamuller.. 2016. In Temel Mutfak Teknikleri , TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104, Eskişehir, 180-209.
ÖZKAYA, F., (2016). Ekmek ve Unlu Mamuller.. Temel Mutfak Teknikleri (pp.180-209), Eskişehir: TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104.
ÖZKAYA, FÜGEN. "Ekmek ve Unlu Mamuller.." In Temel Mutfak Teknikleri , 180-209. Eskişehir: TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104, 2016
ÖZKAYA, FÜGEN. "Ekmek ve Unlu Mamuller.." Temel Mutfak Teknikleri , TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104, 2016, pp.180-209.
ÖZKAYA, F. (2016) "Ekmek ve Unlu Mamuller.", Temel Mutfak Teknikleri . Eskişehir: TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104.
@bookchapter{bookchapter, author ={FÜGEN ÖZKAYA}, chaptertitle={Ekmek ve Unlu Mamuller.}, booktitle={ Temel Mutfak Teknikleri}, publisher={TC. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2104}, city={Eskişehir},year={2016} }