A. E. CEYHUN SEZGİN And N. ARTIK, "Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.56-62, 2015
CEYHUN SEZGİN, A. E. And ARTIK, N. 2015. Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2 , 56-62.
CEYHUN SEZGİN, A. E., & ARTIK, N., (2015). Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, 56-62.
CEYHUN SEZGİN, AYBUKE, And NEVZAT ARTIK. "Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, 56-62, 2015
CEYHUN SEZGİN, AYBUKE E. And ARTIK, NEVZAT. "Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.56-62, 2015
CEYHUN SEZGİN, A. E. And ARTIK, N. (2015) . "Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.56-62.
@article{article, author={AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN And author={NEVZAT ARTIK}, title={Toplu Tüketim Yerlerinde Gıda Güvenliği ve HACCP Uygulamaları}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={56-62} }