T. SÜREN, "Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri," In Tatlı ve Pasta Üretimi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.199-224.
SÜREN, T. Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri. 2022. In Tatlı ve Pasta Üretimi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 199-224.
SÜREN, T., (2022). Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri. Tatlı ve Pasta Üretimi (pp.199-224), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
SÜREN, TUFAN. "Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri." In Tatlı ve Pasta Üretimi , 199-224. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022
SÜREN, TUFAN. "Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri." Tatlı ve Pasta Üretimi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.199-224.
SÜREN, T. (2022) "Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri", Tatlı ve Pasta Üretimi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUFAN SÜREN}, chaptertitle={Kek Çeşitleri ve Hazırlama İlkeleri}, booktitle={ Tatlı ve Pasta Üretimi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }