M. CÖMERT And C. alabacak, "Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.2123-2143, 2019
CÖMERT, M. And alabacak, C. 2019. Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3 , 2123-2143.
CÖMERT, M., & alabacak, C., (2019). Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 2123-2143.
CÖMERT, MENEKŞE, And Cengizhan alabacak. "Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 2123-2143, 2019
CÖMERT, MENEKŞE And alabacak, Cengizhan. "Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.2123-2143, 2019
CÖMERT, M. And alabacak, C. (2019) . "Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.2123-2143.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT And author={Cengizhan alabacak}, title={Türk Mutfağına Ait Yemeklerin Özelliklerinin Değerlendirilmesi: Ankara İli Örneği (Evaluation of the Properties of Turkish Cuisine Foods: The Case of Ankara Province)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={2123-2143} }