K. AKSU And E. BALCI, "Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1334-1347, 2023
AKSU, K. And BALCI, E. 2023. Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3 , 1334-1347.
AKSU, K., & BALCI, E., (2023). Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, 1334-1347.
AKSU, KEMAL, And EMİNE BALCI. "Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, 1334-1347, 2023
AKSU, KEMAL And BALCI, EMİNE. "Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1334-1347, 2023
AKSU, K. And BALCI, E. (2023) . "Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1334-1347.
@article{article, author={KEMAL AKSU And author={EMİNE BALCI}, title={Kültürel Bir Yemek Eşleşmesi Örneği: Patriyot Böreği ve Agurida}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2023, pages={1334-1347} }