İ. ÇEKİÇ And M. AKSOY, "Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, pp.3064-3078, 2021
ÇEKİÇ, İ. And AKSOY, M. 2021. Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4 , 3064-3078.
ÇEKİÇ, İ., & AKSOY, M., (2021). Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, 3064-3078.
ÇEKİÇ, İBRAHİM, And MUSTAFA AKSOY. "Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, 3064-3078, 2021
ÇEKİÇ, İBRAHİM And AKSOY, MUSTAFA. "Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, pp.3064-3078, 2021
ÇEKİÇ, İ. And AKSOY, M. (2021) . "Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, no.4, pp.3064-3078.
@article{article, author={İBRAHİM ÇEKİÇ And author={MUSTAFA AKSOY}, title={Gaziantep ve Hatay İllerini Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Mutfak İmajı Algı Düzeylerine Yönelik Karşılaştırmalı Bir Araştırma (A Comparative Study on Perception Levels of Culinary Image of Domestic Tourists Visiting Gaziantep and Hatay Provinces)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={3064-3078} }