M. AKSOY, "Moleküler Gastronomi," In Gastronomide Güncel Konular , Konya: Billur Yayınevi, 2018, pp.55-87.
AKSOY, M. Moleküler Gastronomi. 2018. In Gastronomide Güncel Konular , Billur Yayınevi, Konya, 55-87.
AKSOY, M., (2018). Moleküler Gastronomi. Gastronomide Güncel Konular (pp.55-87), Konya: Billur Yayınevi.
AKSOY, MUSTAFA. "Moleküler Gastronomi." In Gastronomide Güncel Konular , 55-87. Konya: Billur Yayınevi, 2018
AKSOY, MUSTAFA. "Moleküler Gastronomi." Gastronomide Güncel Konular , Billur Yayınevi, 2018, pp.55-87.
AKSOY, M. (2018) "Moleküler Gastronomi", Gastronomide Güncel Konular . Konya: Billur Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA AKSOY}, chaptertitle={Moleküler Gastronomi}, booktitle={ Gastronomide Güncel Konular}, publisher={Billur Yayınevi}, city={Konya},year={2018} }