H. BEŞİRLİ, "Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan," 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Bishkek, Kyrgyzstan, pp.495-503, 2017
BEŞİRLİ, H. 2017. Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan. 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , (Bishkek, Kyrgyzstan), 495-503.
BEŞİRLİ, H., (2017). Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan . 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu (pp.495-503). Bishkek, Kyrgyzstan
BEŞİRLİ, HAYATİ. "Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan," 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu, Bishkek, Kyrgyzstan, 2017
BEŞİRLİ, HAYATİ. "Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan." 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Bishkek, Kyrgyzstan, pp.495-503, 2017
BEŞİRLİ, H. (2017) . "Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan." 3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , Bishkek, Kyrgyzstan, pp.495-503.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAYATİ BEŞİRLİ}, title={Günümüz Kırgız Yemek Kültüründe Çayhaneler: Bir Turistik Mekan}, congress name={3. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu}, city={Bishkek}, country={Kyrgyzstan}, year={2017}, pages={495-503} }