İ. YAZICIOĞLU And E. özata, "Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği," DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU , Trabzon, Turkey, pp.45-54, 2017
YAZICIOĞLU, İ. And özata, E. 2017. Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği. DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU , (Trabzon, Turkey), 45-54.
YAZICIOĞLU, İ., & özata, E., (2017). Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği . DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU (pp.45-54). Trabzon, Turkey
YAZICIOĞLU, İRFAN, And Esra özata. "Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği," DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU, Trabzon, Turkey, 2017
YAZICIOĞLU, İRFAN And özata, Esra. "Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği." DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU , Trabzon, Turkey, pp.45-54, 2017
YAZICIOĞLU, İ. And özata, E. (2017) . "Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği." DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU , Trabzon, Turkey, pp.45-54.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İRFAN YAZICIOĞLU And author={Esra özata}, title={Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği}, congress name={DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2017}, pages={45-54} }