S. AYLAN And H. KOÇ, "Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.733-753, 2018
AYLAN, S. And KOÇ, H. 2018. Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4 , 733-753.
AYLAN, S., & KOÇ, H., (2018). Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 733-753.
AYLAN, SERKAN, And HAKAN KOÇ. "Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, 733-753, 2018
AYLAN, SERKAN And KOÇ, HAKAN. "Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.733-753, 2018
AYLAN, S. And KOÇ, H. (2018) . "Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.4, pp.733-753.
@article{article, author={SERKAN AYLAN And author={HAKAN KOÇ}, title={Otel İşletmesi İşgörenlerinin Kurumsallaşma Algılarının Belirlenmesi ve İşletme Özelliklerine Göre Farklılaşmasının Analizi (Determining the Institutionalization Perceptions of Hotel Employees and Analysis of Differentiation By Business Properties)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={733-753} }