T. Süren, "Türk Mutfağında Av Etleri," Review of Tourism Administration Journal , vol.2, no.2, pp.148-156, 2021
Süren, T. 2021. Türk Mutfağında Av Etleri. Review of Tourism Administration Journal , vol.2, no.2 , 148-156.
Süren, T., (2021). Türk Mutfağında Av Etleri. Review of Tourism Administration Journal , vol.2, no.2, 148-156.
Süren, TUFAN. "Türk Mutfağında Av Etleri," Review of Tourism Administration Journal , vol.2, no.2, 148-156, 2021
Süren, TUFAN. "Türk Mutfağında Av Etleri." Review of Tourism Administration Journal , vol.2, no.2, pp.148-156, 2021
Süren, T. (2021) . "Türk Mutfağında Av Etleri." Review of Tourism Administration Journal , vol.2, no.2, pp.148-156.
@article{article, author={TUFAN SÜREN}, title={Türk Mutfağında Av Etleri}, journal={Review of Tourism Administration Journal}, year=2021, pages={148-156} }