K. ÜNLÜÖNEN, "Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.5, pp.318-335, 2020
ÜNLÜÖNEN, K. 2020. Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.5 , 318-335.
ÜNLÜÖNEN, K., (2020). Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.5, 318-335.
ÜNLÜÖNEN, KURBAN. "Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.5, 318-335, 2020
ÜNLÜÖNEN, KURBAN. "Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.5, pp.318-335, 2020
ÜNLÜÖNEN, K. (2020) . "Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.3, no.5, pp.318-335.
@article{article, author={KURBAN ÜNLÜÖNEN}, title={Otel İşletmelerinde Gıda İsrafını Önlemeye Yönelik Turuncu Bayrak Uygulaması Üzerine Bir Araştırma}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2020, pages={318-335} }