S. GÖK Et Al. , "Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.1, no.1, pp.61-70, 2017
GÖK, S. Et Al. 2017. Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.1, no.1 , 61-70.
GÖK, S., CEYHUN SEZGİN, A. E., & YILDIRIM, F., (2017). Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi. AYDIN GASTRONOMY , vol.1, no.1, 61-70.
GÖK, SERKAN, AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN, And FATİH YILDIRIM. "Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi," AYDIN GASTRONOMY , vol.1, no.1, 61-70, 2017
GÖK, SERKAN Et Al. "Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.1, no.1, pp.61-70, 2017
GÖK, S. CEYHUN SEZGİN, A. E. And YILDIRIM, F. (2017) . "Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi." AYDIN GASTRONOMY , vol.1, no.1, pp.61-70.
@article{article, author={SERKAN GÖK Et Al. }, title={Gastronomi Alanında Maraş Tarhanasının Değerlendirilmesi}, journal={AYDIN GASTRONOMY}, year=2017, pages={61-70} }