A. HASSAN Et Al. , "Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları," The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.948, 2010
HASSAN, A. Et Al. 2010. Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları. The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , 948.
HASSAN, A., ŞANLIER, N., ÖZKAYA, F., CÖMERT, M., GÜÇER, E., KONAKLIOĞLU, E., ... PELİT, E.(2010). Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları . The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus (pp.948).
HASSAN, AZİZE Et Al. "Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları," The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 2010
HASSAN, AZİZE Et Al. "Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları." The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.948, 2010
HASSAN, A. Et Al. (2010) . "Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları." The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , p.948.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AZİZE HASSAN Et Al. }, title={Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları}, congress name={The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus}, city={}, country={}, year={2010}, pages={948} }