T. Süren, "Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi," 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.130-144, 2022
Süren, T. 2022. Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi. 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi , (Şanlıurfa, Turkey), 130-144.
Süren, T., (2022). Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi . 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi (pp.130-144). Şanlıurfa, Turkey
Süren, TUFAN. "Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi," 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Şanlıurfa, Turkey, 2022
Süren, TUFAN. "Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi." 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.130-144, 2022
Süren, T. (2022) . "Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi." 3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi , Şanlıurfa, Turkey, pp.130-144.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUFAN SÜREN}, title={Gastronomi Lisans Eğitimi Müfredatlarının Beslenme İçerikli Dersler Yönünden Değerlendirilmesi}, congress name={3.Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi}, city={Şanlıurfa}, country={Turkey}, year={2022}, pages={130-144} }