M. BİNGÖL And F. ÖZKAYA, "GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI," İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.6, no.1, pp.175-192, 2020
BİNGÖL, M. And ÖZKAYA, F. 2020. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI. İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.6, no.1 , 175-192.
BİNGÖL, M., & ÖZKAYA, F., (2020). GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI. İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.6, no.1, 175-192.
BİNGÖL, MEHTAP, And FÜGEN ÖZKAYA. "GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI," İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.6, no.1, 175-192, 2020
BİNGÖL, MEHTAP And ÖZKAYA, FÜGEN. "GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI." İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.6, no.1, pp.175-192, 2020
BİNGÖL, M. And ÖZKAYA, F. (2020) . "GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI." İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi , vol.6, no.1, pp.175-192.
@article{article, author={MEHTAP PAZARLIOĞLU And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI}, journal={İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi}, year=2020, pages={175-192} }