S. AKAR ŞAHİNGÖZ And B. ÖZTÜRK, "Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri," Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.4, no.2, pp.187-214, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, S. And ÖZTÜRK, B. 2021. Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri. Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.4, no.2 , 187-214.
AKAR ŞAHİNGÖZ, S., & ÖZTÜRK, B., (2021). Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri. Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.4, no.2, 187-214.
AKAR ŞAHİNGÖZ, SEMRA, And BATUHAN ÖZTÜRK. "Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri," Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.4, no.2, 187-214, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, SEMRA A. And ÖZTÜRK, BATUHAN. "Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri." Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.4, no.2, pp.187-214, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, S. And ÖZTÜRK, B. (2021) . "Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri." Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.4, no.2, pp.187-214.
@article{article, author={SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ And author={BATUHAN ÖZTÜRK}, title={Covid-19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek İçecek Tercihleri}, journal={Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2021, pages={187-214} }