Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2019 - Devam Ediyor Doç.Dr.

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Verdiği Dersler

  • Lisans Gıda Mevzuatı

  • Yüksek Lisans Hazır Yemek Sistemleri

  • Lisans Gastronomi

  • Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri

  • Lisans Yöresel Mutfaklar

  • Lisans Gıda Güvenliği ve Hijyen

  • Lisans İçecek Teknolojisi

  • Lisans Mutfak Hizmetleri Uygulamaları I

  • Lisans Mezuniyet Projesi

  • Doktora Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

  • Doktora Besin Bilimi ve Teknolojisi

  • Doktora Gastronomi Alanında Gıda Katkı Maddeleri

  • Yüksek Lisans YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK

  • Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK

  • Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE TÜKETİCİ BEKLENTİLERİ

  • Doktora GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ

  • Lisans TATLI VE PASTA SANATI

Yönetilen Tezler