-
2019 - Continues Associate Professor
Ankara Haci Bayram Veli University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts
-
Doctorate
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Besin Bilimi ve Teknolojisi
Gastronomi Alanında Gıda Katkı Maddeleri
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
-
Postgraduate
Hazır Yemek Sistemleri
YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK
YİYECEK İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE TÜKETİCİ BEKLENTİLERİ
-
Undergraduate
Gıda Mevzuatı
Gastronomi
Yiyecek İçecek Hizmetleri
Yöresel Mutfaklar
Gıda Güvenliği ve Hijyen
İçecek Teknolojisi
Mutfak Hizmetleri Uygulamaları I
Mezuniyet Projesi
TATLI VE PASTA SANATI
-
Farklı Pişirme Tekniği Uygulamalarının Etin Fiziko-Kimyasal Kalite Parametrelerine ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
E.METE(Student), Doctorate, 2021 -
Sığır Etine Uygulanan Farklı Formülasyona Sahip Marinasyon İşleminin Etin Fiziko-Kimyasal Kalite Parametreleri ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
E.ESMA(Student), Doctorate, 2021 -
Turizm potansiyeli açısından Türkiye'deki gastronomi müzelerinin analizi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
T.AKBIYUK(Student), Postgraduate, 2021 -
Mutfak şeflerinin beslenme ve yiyecek içecek üretim sürecindeki gıda güvenliği bilgi düzeyinin belirlenmesi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
V.CEYLAN(Student), Postgraduate, 2020 -
Kültürleri farklı bireylerin Türk mutfak kültürü hakkındaki görüşlerine yönelik bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
S.GÖNÜLGÜL(Student), Postgraduate, 2020 -
Üniversite öğrencilerinin içecek tüketim tercihlerinin incelenmesi: Ankara'da bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
P.DURMAZ(Student), Postgraduate, 2019 -
Stevia bitkisininkek yapımında şeker ikamesi olarak kullanımına yönelik bir uygulama
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
F.KOÇ(Student), Postgraduate, 2018 -
Ortaöğretimde yiyecek-içecek hizmetleri programında öğrenim gören öğrencilerin gıda güvenliği bilgi düzeyi ve uygulama davranışlarının belirlenmesi: Ankara ilinde bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
M.ONUR(Student), Postgraduate, 2018 -
Coğrafi işaret ile tescilli ürünlerin gastronomik destinasyonlara etkisi: Kapadokya Bölgesi'nde bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
F.YÖNET(Student), Postgraduate, 2018 -
İş tatmin düzeyinin meslek tatmin düzeyine etkisinin analizi: Konya ilinde faaliyet gösteren otellerin mutfak departmanında çalışan personel üzerine bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Advisor)
M.YILMAZ(Student), Postgraduate, 2017