Akademik Unvanlar
-
2019 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Verdiği Dersler
-
Lisans Gıda Mevzuatı
-
Yüksek Lisans Hazır Yemek Sistemleri
-
Lisans Gastronomi
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri
-
Lisans Yöresel Mutfaklar
-
Lisans Gıda Güvenliği ve Hijyen
-
Lisans İçecek Teknolojisi
-
Lisans Mutfak Hizmetleri Uygulamaları I
-
Lisans Mezuniyet Projesi
-
Doktora Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
-
Doktora Besin Bilimi ve Teknolojisi
-
Doktora Gastronomi Alanında Gıda Katkı Maddeleri
-
Yüksek Lisans YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK
-
Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK
-
Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE TÜKETİCİ BEKLENTİLERİ
-
Doktora GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
-
Lisans TATLI VE PASTA SANATI
Yönetilen Tezler
-
Farklı Pişirme Tekniği Uygulamalarının Etin Fiziko-Kimyasal Kalite Parametrelerine ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
E.METE(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Sığır Etine Uygulanan Farklı Formülasyona Sahip Marinasyon İşleminin Etin Fiziko-Kimyasal Kalite Parametreleri ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
E.ESMA(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Turizm potansiyeli açısından Türkiye'deki gastronomi müzelerinin analizi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
T.AKBIYUK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Mutfak şeflerinin beslenme ve yiyecek içecek üretim sürecindeki gıda güvenliği bilgi düzeyinin belirlenmesi
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
V.CEYLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Kültürleri farklı bireylerin Türk mutfak kültürü hakkındaki görüşlerine yönelik bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
S.GÖNÜLGÜL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Üniversite öğrencilerinin içecek tüketim tercihlerinin incelenmesi: Ankara'da bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
P.DURMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Stevia bitkisininkek yapımında şeker ikamesi olarak kullanımına yönelik bir uygulama
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
F.KOÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Ortaöğretimde yiyecek-içecek hizmetleri programında öğrenim gören öğrencilerin gıda güvenliği bilgi düzeyi ve uygulama davranışlarının belirlenmesi: Ankara ilinde bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
M.ONUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Coğrafi işaret ile tescilli ürünlerin gastronomik destinasyonlara etkisi: Kapadokya Bölgesi'nde bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
F.YÖNET(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
İş tatmin düzeyinin meslek tatmin düzeyine etkisinin analizi: Konya ilinde faaliyet gösteren otellerin mutfak departmanında çalışan personel üzerine bir araştırma
CEYHUN SEZGİN A. E. (Danışman)
M.YILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017