Academic and Administrative Experience

Academic Positions
  • 2019 - Continues Associate Professor

    Ankara Haci Bayram Veli University, Faculty of Tourism, Department of Gastronomy and Culinary Arts

Courses
  • Doctorate

    Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

    Besin Bilimi ve Teknolojisi

    Gastronomi Alanında Gıda Katkı Maddeleri

    GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ

  • Postgraduate

    Hazır Yemek Sistemleri

    YİYECEK VE İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK

    YİYECEK İÇECEK ÜRETİMİNDE ETİK

    YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE TÜKETİCİ BEKLENTİLERİ

  • Undergraduate

    Gıda Mevzuatı

    Gastronomi

    Yiyecek İçecek Hizmetleri

    Yöresel Mutfaklar

    Gıda Güvenliği ve Hijyen

    İçecek Teknolojisi

    Mutfak Hizmetleri Uygulamaları I

    Mezuniyet Projesi

    TATLI VE PASTA SANATI

Supervised Theses