Funded Projects
-
2023 - Continues Sığır Etine Uygulanan Farklı Formülasyona Sahip Marinasyon İşleminin Etin Fiziko-Kimyasal Kalite Parametreleri ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions
CEYHUN SEZGİN A. E. (Executive), KARAMAN E. E.
-
2023 - 2024 Kekik, Ihlamur ve Ananas’dan Elde Edilen Mayanın Uluslararası MutfakUygulamalarında Kullanımı
TUBITAK Project
Ceyhun Sezgin A. E., Yıldız E.(Executive), Hüseyinoğlu N.(Executive), Tombaş T.(Executive)
-
2021 - 2024 Bazı Meyve ve Sebze Sularından Probiyotik ve Fonksiyonel İçeceklerin Geliştirilmesi ve Optimizasyonu
-
2008 - 2009 Yaprağı Yenen Sebzelerin Nitrat ve Nitrit Miktarları ve Uygulanan Teknolojik İşlemlerin Etkisi