Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Özel Hastane Web Sitelerinin Dijital Pazarlamaya Yönelik Etkisinin Bibliyometrik Analizi: Ankara İli Örneği

International Gevher Nesibe Health Sciences Conference-11, Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.72-83

Kültürel Teori Temelinde Çevresel Duyarlılık Davranışlarının İrdelenmesi

10. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 02 Haziran 2022 - 03 Haziran 2021, ss.36-49

Kıtlık Algısının Salda Gölü Ziyaretçileri Üzerinde İncelenmesi

İncelenmesi 3. Travel and Tourism Dynamics, ITTD, Ankara, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Rekreasyonel Aktivite Seçiminde Bandwagon Etkisi: Sosyal Medya

20.GELENEKSEL TURiZM SEMPOZYUMU, Sakarya, Türkiye, 17 Şubat 2022

Fenomen (Influencer) Pazarlama ve Bireylerin Hedonik Tüketim, Eğilimleri

20.GELENEKSEL TURiZM SEMPOZYUMU, Sakarya, Türkiye, 17 Şubat 2022

Yöneticilerin Akıllı Otel Uygulamaları Hakkındaki Görüşleri: Ankara Örneği

International Informatics Congress (IIC2022), Batman, Türkiye, 17 - 19 Şubat 2022, ss.508-522

Yeşil Yıldız Otellerde Yeniliğin Yayılması Teorisi Kapsamında Sürdürülebilir İnovasyonun İncelenmesi

MTCON Conference on Managing Tourism Across Continents, Ankara, Türkiye, 02 Eylül 2020, ss.1184-1195

GÜMÜŞHANE İLİNİN EKO-TURİZM POTANSİYELİNİN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

2. INTERNATIONAL SUSTAINABLE TOURISM CONGRESS, Gümüşhane, Türkiye, 22 Eylül 2018, ss.134-143 Sürdürülebilir Kalkınma

Nevruz Ritüellerinde Sembol Tatlılar: Semeni Örneği..

III. EKO-GASTRONOMİ KONGRESİ, Göynük, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, ss.49-58

Göçer Türk Topluluklarından Miras Kalan Besin Bakımından Zengin Gıdalar: Kurut Örneği

Cittaslow Türkiye III- Eko-Gastronomi Kongresi, Göynük, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2018, ss.19-27

TURKEY A CRITICAL REVIEW OF RELIGIOUS, ISLAMIC HALAL TOURISM

8th WORLD CONFERENCE FOR GRADUATE CONFERENCE IN TOURISM, HOSPITALITY AND LEISURE, 24 - 29 Mayıs 2016

YAVAŞ ŞEHİRLERE EL SANATLARININ TURİZM İŞLETMELERİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ: GÖKÇEADA ÖRNEĞİ

ULUSLARARASI KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM KONGRESİ, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017

THANA TOURISM, ACININ VÜCUT BULDUĞU NOKTALAR: 15 TEMMUZ KALKIŞMASI

16. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 Nisan 2017, cilt.4, ss.169-183

A Critical Review of Religious Islamic Halal Tourism

8th World Conference for Graduate Researchin Tourism, Hospitality, and Leisure, Muğla, Türkiye, 24 - 29 Mayıs 2016

Nostaljiye Açılan Bir Kapı: Altınköy

15. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 22 Nisan 2016, ss.347-366

Mobil Pazarlama Çerçevesinde İzinli Pazarlamaya Yönelik Akademisyenlerin Tutumları

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi 15. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Balıkesir, Türkiye, 22 Nisan 2016

ANTİKA PAZARLARININ ESNAF VE ZİYARETÇİLER PERSPEKTİFİNDEN TURİZME ETKİSİ

1. AVRASYA ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ GÜNCEL KONULAR, EĞİLİMLER VE GÖSTERGELER, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, ss.350-365

Kamu Kurumlarında Sosyal Pazarlama Turizm Polisi Uygulaması Örneği

14. Geleneksel Turizm Paneli, Sakarya, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2015

Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmden Sağlanan Faydalara İlişkin Görüşleri

International Conference on Interdisciplinary Research in Education, Kıbrıs (Kktc), 10 - 12 Mayıs 2012

ÖĞRENCİLERİN FAST FOOD BESLENME DURUMLARINA İLİŞKİN BİR ARAŞTIRMA

5. ULUSAL GASTRONOMİ SEMPOZYUMU, Antalya, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2011

Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

GELENEKSEL ET VE ETLİ YEMEKLERİN ÜNİVERSİTE GENÇLERİ TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

THE 1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM AN TRODITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

ÇORBA VE ZEYTİNYAĞLI YEMEKLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE GENÇLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Yemeklere İlişkin Görüşleri

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.971

Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.925

Geleneksel Et ve Etli Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.374

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YERALAN GELENEKSEL HAMURİŞİ VE TATLILARI BİLME DURUMLARI

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YER ALAN YEMEKLERE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

GELENEKSEL TÜRK YEMEKLERİNDEN TAHIL,TATLI VE HAMURİŞLERİNİNİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN BİLİNME URUMU

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

The Evalutions of Tourism Education Students Relating to Bulgaria’s Image

Uluslararası Kültürlerarası Diyalog ve Eğitim Kongresi 21. Yüzyılın Başında İnsan, Toplum, Kültürlerarası Diyalog ve Eğitim” Kongresi, Bursa, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2009

Nutritional awareness of women and their information level of food safety

3rd. International Conference on Food Science and Nutrition, KAHİRE, Mısır, 3 - 05 Kasım 2008

The point of veiw of the students towards tourisms profession

10 Th International Conference Further Education in The Balkan Countries, Konya, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2008

The nutritional habits and knowledge of youths an evaluation on university students

3rd. International Conference on Food Science and Nutrition, 03 Nisan 2008, ss.380

ISSUENCE BY THE TRAVEL AGENCIES OF THE PERCEPTUAL MAPS (AN EXEMPLAR APPLICATION)

1st International Tourism Congres, Kıbrıs (Kktc), 20 - 23 Kasım 2002

Perceptual Maps of the Travel Agencies: The Case Study

1st International Tourism Congress, Eastern Mediterranean University& Dokuz Eylül University, 20 - 23 Kasım 2002

Suç ve Terörizmin Türkiye Turizmine Etkisi

2.Ulusal Türkiye Turizmi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2001, ss.158-179

Türkiye’nin Turistik Arz Potansiyeli ve Kapasitesi

1.Ulusal Türkiye Turizmi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Kasım 2000, ss.85-102

AN ANALYSIS OF BUSINESS ETHICS IN ACCOMMODATION SECTOR AN TOURISM INDUSTRY

CHALLENGES FOR BUSINESS ADMINISTRATORS IN THE NEW MILLENNIUM, Çanakkale, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2000

Otel İşletmelerinde Kariyer Planlamasına Yönelik Faaliyetlerin Yönetici Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi

III.Uluslararası ve IX.Ulusal Turizm Kongreleri, KUŞADASI, Türkiye, 6 - 09 Kasım 1998, ss.80-88

Pazarlama Araştırmaları İçinde Durum (SWOT) Analizinin Yeri ve Seyahat Acentaları Üzerine Bir Uygulama

Birinci Milli ve Milletlerarası Kütahya Kültür ve Turizm Festivali, Kütahya, Türkiye, 26 - 30 Ağustos 1997, ss.138-150

Kapadokya Bölgesinin İç ve Dış Talep Analizi ve Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi

Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, “Kapadokya’nın Turistik-Kültürel Potansiyeli ve Pazarlama Sorunları” Konulu Seminer, Türkiye, 22 Eylül - 24 Nisan 1995

Türk Turizminin Eğitim Sorunları

I.Ulusal Turizm Kongresi, KUŞADASI, Türkiye, 16 - 18 Kasım 1990, ss.45-51

Kitap & Kitap Bölümleri

Cumhuriyet Döneminden Günümüze Türk Turizmi

Türkiye'de Turizmin 100 yılı, Selma Meydan UYGUR, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.11-52, 2023

Turizmde Gerçek Zamanlı Pazarlama Dokümanlarının Analizi

İşletmecilik, Pazarlama ve Kültür Perspektifinden Turizm, Dr. Şahin Karabulut, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.91-105, 2021

Turizmde Gerçek Zamanlı Pazarlama Dokümanlarının Analizi

İŞLETMECİLİK PAZARLAMA VE KÜLTÜR PERSPEKTİFİNDEN TURİZM, Karabulut, Şahin, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.91-107, 2021

Turizm Pazarlamasında Keşfetme (Explore)

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında TURİZM PAZARLAMASI 9P-9C-9E, Dr. Öğretim Üyesi Şehnaz DEMİRKOL, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.587-605, 2020

Turizm Pazarlamasında Koordinasyon (Coordination)

Değişen Pazar Dinamikleri Işığında TURİZM PAZARLAMASI 9P-9C-9E, Dr. Öğretim Üyesi Şehnaz DEMİRKOL, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.349-370, 2020

Nevruz Ritüellerinde Sembol Tatlılar: Semeni Örneği

MUTFAK MİRASI VE YADİGÂR ÜRÜNLER, Dr. Serhat Harman, Dr. Ozan Kaya, Dr. H. Rıdvan Yurtseven, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.145-197, 2019

The Effect of Organizational Trust on Organizational Commitmentand Corporate Image: An Application on Hotel Employees

Contemporary Services Management Issues -Multidisciplinary Perspectives−, Elbeyi Pelit, H.Hüseyin Soybalı, Ali Avan, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.233-250, 2018

Genel turizm Gelişimi Geleceği

Siyasal Kitapevi, Ankara, Ankara, 2008

Metrikler

Yayın

142

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

5

Tez Danışmanlığı

35

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları