Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

İŞLETMELERDE SPONSORLUK UYGULAMALARI: HAVAYOLU İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME

7. ULUSAL 3. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.525-537

Çoklu Zekâ Kuramı’na Göre Bireylerin Sahip Oldukları Zekâ Alanlarının Rekreasyon Tercihlerine Etkisi

5. ULUSLARARASI SPOR BİLİMLERİ TURİZM VE REKREASYON ÖĞRENCİ KONGRESİ, Manisa, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2018, ss.69

Sürdürülebilir Turizm Yönüyle İklim Değişikliğinin İncelenmesi

6th International Conference on Science, Culture and Sport, Lviv, Ukrayna, 25 - 27 Nisan 2018, ss.100 Sürdürülebilir Kalkınma

İşletmelerde Sponsorluk Uygulamaları: Havayolu İşletmeleri Üzerine Bir İnceleme

III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 20 - 21 Nisan 2018, ss.525-537

GENDER IDENTITY ROLES IN TOURISM AND THEIR EFFECTS ON CONSUMER BEHAVIORS

International Conference on Tourism, Travel, Leisure and Hospitality, 20 - 21 Ekim 2017, cilt.1, ss.18

Determination of The Quality Perceptions of Tourists on Animation Services: A Study on Five-Star Hotels

Innovation and Global Issiues in Social Sciences, Kaş/Antalya, Türkiye, 27 - 29 Nisan 2017, cilt.1, ss.129-136

Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırma Sistemleri İşletmelerin Algısına Yönelik Bir Uygulama

3rd International Congress of Tourism & Management Researches, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, cilt.1, ss.1120-1138

Hüzün Turizmi Kapsamında Seyahat Eden Bireylerin Rekreasyonel Motivasyonlarının Belirlenmesi

3rd International Congress of Tourism & Management Researches, Antalya, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2016, cilt.1, ss.1080-1104

Animasyon Personelinin İş tatmini Düzeyleri Dış Kaynak Kullanan ve Kulanmayan Otel İşletmelerinin Karşılaştırılması

2. Uluslararası Çin den Adriyatik e Sosyal Bilimler Kongresi, Hatay, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2016, cilt.1, ss.33-52

Yerel Halkın Turizme Bakış Açısı

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.272-289

Turistik Bir Destinasyon Olarak Başkent Ankara nın İmajı

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.848-868

Uluslararası Spor Organizasyonlarının Etkileri 2013 Mersin XVII Akdeniz Oyunları na Yönelik Bir Uygulama

3. Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongresi, Saraybosna, Bosna-Hersek, 24 - 26 Mayıs 2014, ss.148-170

A Study on The Expectations of the Students from the Recreation Management Education

Central Connecticut State University (CCSU), International Journal of Arts & Sciences (IJAS) Conference, Czech Republic, 26 - 29 Haziran 2012

Potansiyel Girişimci OlarakTurizm Öğrencilerinin Girişimcilik Eğilimlerinin Tespiti

International Conference On Entrepreneurship, Family Business And Innovation, 21 - 23 Ekim 2010, ss.269 Sürdürülebilir Kalkınma

Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

GELENEKSEL ET VE ETLİ YEMEKLERİN ÜNİVERSİTE GENÇLERİ TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

THE 1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM AN TRODITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

ÇORBA VE ZEYTİNYAĞLI YEMEKLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE GENÇLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

GELENEKSEL TÜRK YEMEKLERİNDEN TAHIL,TATLI VE HAMURİŞLERİNİNİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN BİLİNME URUMU

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YER ALAN YEMEKLERE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Geleneksel Et ve Etli Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.374

Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Yemeklere İlişkin Görüşleri

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.971

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YERALAN GELENEKSEL HAMURİŞİ VE TATLILARI BİLME DURUMLARI

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.925

Marketing Ethics Are There Any Differences of Perceptions Between Marketing and Non Marketing Major Students

9th International Marketing Trends Conference, Venedik, İtalya, 21 - 23 Ocak 2010, ss.243-262

Kitap & Kitap Bölümleri

Seyahat Motivasyonları ve Turizm Faaliyetlerinin Sınıflandırılması

Genel Turizm, Ünlüönen, Kurban; Kılıçlar, Arzu, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.93-127, 2021

BOŞ ZAMAN VE REKREASYON

TURİZM ALANINDA GÜNCEL KONULAR VE YAKLAŞIMLAR, YAYLA Özgür, ÇETİNER Hakan, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, ss.128-150, 2021

Turizm İşletmeciliği ile İlgili Genel/Temel Mevzuat)

Turizm İşletmeciliği (Yapı, Süreç, İşlevler ve Sorunlar), Pelit Elbeyi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.467-506, 2021

Seyahat Motivasyonları ve Turizm Faaliyetlerinin Sınıflandırılması

Genel Turizm, Ünlüönen, Kurban, Kılıçlar, Arzu, Editör, Seçkin Yayıncılık, Ankara, ss.93-127, 2021

To Determine the Recreational Potential of Trabzon

Selected Academic Studies from Turkish Tourism Sector, Fatih Türkmen, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.135-149, 2020

Boş Zaman ve Çevre :Ekorekreasyon-Ekoturizm

Rekreasyon Bilimi2, S.Karaküçük,S.Kaya,B.M.Akgül, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.109-157, 2017

Seyahat Edenleri ve Turizm Hizmet Sağlayıcılarını Bir Araya Getirme

Turizm Konaklama ve Seyahat İşletmeciliği, Muharrem Tuna, Editör, Nobel, Ankara, ss.83-105, 2016

İlişkisel Pazarlama

Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Burhan Kılıç, Zafer Öter, Editör, Beta, İstanbul, ss.257-290, 2015

İlişkisel Pazarlama

Turizm Pazarlamasında Güncel Yaklaşımlar, Kılıç Burhan, Öter Zafer, Editör, Beta, ss.257-290, 2015

İlgili Mevzuat

Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü, Keleş Yasin, Editör, Grafiker, ss.246-284, 2015

Metrikler

Yayın

88

H-İndeks (WoS)

1

Proje

1

Tez Danışmanlığı

23

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları