Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2018 - Devam Ediyor Prof.Dr.

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2016 - 2018 Prof.Dr.

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2011 - 2016 Doç.Dr.

    Gazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2007 - 2010 Yrd.Doç.Dr.

    Gazi Üniversitesi, Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü

  • 1992 - 2000 Araştırma Görevlisi

    Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

  • 2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

  • 2010 - 2019 Farabi Programı Kurum Koordinatörü

    Gazi Üniversitesi

  • 2017 - 2018 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Gazi Üniversitesi

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkanı

    Gazi Üniversitesi

  • 2016 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Gazi Üniversitesi

  • 2008 - 2009 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Gazi Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Doktora GIDA GÜVENLİĞİ POLİTİKALARI

  • Yüksek Lisans TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI

  • Yüksek Lisans GASTRONOMİDE ÜRÜN GELİŞTİRME

  • Yüksek Lisans LATİN AMERİKA ÜLKELERİ MUTFAK KÜLTÜRÜ

  • Lisans GIDA FORMÜLASYONU VE DUYUSAL ANALİZ

  • Lisans EKMEK VE UNLU MAMULLER (2. ŞUBE)

  • Lisans GIDA FORMÜLASYONU VE DUYUSAL ANALİZ (2. ŞUBE)

  • Yüksek Lisans TÜRK MUTFAĞI ALAN ARAŞTIRMALARI (2. şube)

  • Lisans MEZUNİYET PROJESİ

  • Lisans GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

  • Lisans EKMEK VE UNLU MAMULLER

  • Lisans Besin Güvenliği

  • Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MENÜ PLANLAMA

  • Doktora ULUSLARARASI MUTFAKLARDA KÜLTÜREL ETKİLEŞİM

  • Lisans Türk Mutfağı

  • Lisans Uluslararası Mutfaklar

Yönetilen Tezler