Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
Honey as a Functional Food; Its Culinary Status
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, vol.10, no.8, pp.1426-1433, 2022 (Peer-Reviewed Journal)

Science Direct Veri Tabanında Yer Alan Food Chemistry Dergisinde Baharatlar ile İlgili Yayınlanan Makalelerin Bibliyometrik Analizi (Bibliometric Analysis of Articles Related to Spices in Food Chemistry Magazine in the Science Direct Database)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.7, no.4, pp.3014-3028, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Opinions of the workers in the hotel kitchens of Cappadocia region on kitchen hygiene situations
New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences, vol.6, no.4, pp.67-78, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma / A Research On Spices Consumption Of The Women’s
Researcher: Social Science Studies, vol.7, no.2, pp.226-244, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences, vol.9, no.9-1, pp.363-380, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Bir devlet hastanesinde Tedavi Gören Kroner Kalp Hastalarının Beslenme Durumları, Yağ Tüketimi ve Fiziksel Aktivite Alışkanlıkları
Sürekli tıp eğitimi dergisi STED, vol.23, no.1 ocak-şubat, pp.8-15, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Yağ Tüketim Şekilleri ve Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma
Erzincan Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Dergisi, vol.15, no.2, pp.295-309, 2013 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
konya ili çumra ve karapınar ilçelerinde türkmen yemeklerinden bazı örnekler
x. INTERNATIONALTURKIC CULTURE ART AND PROTECTION OF CULTURAL HERITAGE SYMPOSIUM, 21 - 27 September 2016
KONYA NIN BAZI TÜKMEN KÖYLERİNDE ÖZEL GÜN YEMEKLERİ VE İKRAMLARI
X. INTERNATIONAL TURKIC CULTURE, ART AND PROTECTİON OFCULTURAL HERİTAGE SYMPOSİUM, 21 - 27 September 2016
ANKARA İLİNDE 4VE 5 YILDIZLI OTELLERİN YİYECEK İÇEÇEK ALANLARININ HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ
14. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Gostivar, Macedonia, 22 - 23 August 2016
Books & Book Chapters
YEMEK KAMYONLARI (FOOD-TRUCK) AKIMININ BİLİNİRLİK VE TERCİH EDİLME DURUMU ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
in: Sosyal ve Beşerî
Bilimlerde Araştırma ve
Değerlendirmeler- II, DOÇ. DR. AYŞE ÇATALCALI CEYLAN DR. ÖĞR. ÜYESI GÖZDE SUNAL, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.43-72, 2021
FARKLI SOSYOEKONOMIK DÜZEYE SAHIP KADINLARIN EVDE YAPTIKLARI KIŞLIK YIYECEKLERIN GASTRONOMIK AÇIDAN DEĞERLENDIRILMESI: ANKARA İLI ÖRNEĞI
in: Sosyal ve Beşerî
Bilimlerde Araştırma ve
Değerlendirmeler- III, DOÇ. DR. AYŞE ÇATALCALI CEYLAN DR. ÖĞR. ÜYESI GÖZDE SUNAL, Editor, Gece Kitaplığı, Ankara, pp.127-158, 2021
MAKARNALAR
in: MUTFAK UYGULAMALARI, Semra Akar Şahingöz,Tufan Süren, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.303-316, 2020