Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

İletişimsel Eylem Teorisi Kapsamında Şeflerin Beden Dili ve İzleyici Üzerinde Etkisi

11. International "Communication in the New World" Congress, Gaziantep, Türkiye, 15 - 17 Aralık 2023, ss.139-148

Gastronomi Mezunlarının Kariyer Tercihlerine Şehir Yapılarının Etkileri

4th International Travel and Tourism Dynamics - Green Inspıration, Ankara, Türkiye, 04 Ekim 2023

Challenges Facing Small and Medium-Sized Enterprises in the Hospitality Industry

International Travel and Tourism Dynamics Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020, ss.289-292

TEKNOLOJIK BAKIŞ AÇISI ILE GASTRONOMİNİN GELECEĞİ

The Third International Congress on Future of Tourism, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, cilt.55, ss.836-839

RESTORAN AYDINLATMASININ MENÜDEN YEMEK SEÇİMİNE ETKİSİ

THE THİRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURİSM: INNOVATİON, ENTREPRENEURSHİP AND SUSTAİNABİLİTY, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.524-531

Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi

VII. NATİONAL IV. INTERNATİONAL EASTERN MEDİTERRANEAN TOURISM SYMPOSIUM, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.602-612

TURİZMDE STRATEJİK BİR VİZYON: HELAL TURİZM KAPSAMINDA HELAL GIDA UYGULAMALARI

2. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.35-44

HELAL GIDA SEKTÖRÜ VE SERTİFİKASYONU

4.ULUSLARARASI KÜLTÜR VE MEDENİYET KONGRESİ, Mardin, Türkiye, 21 - 23 Aralık 2018, ss.140-150

GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ DERSPROGRAMLARINA YÖNELİK ALGILARI

4.ULUSLARARASI KÜLTÜR VE MEDENİYET KONGRESİ, Mardin, Türkiye, 21 - 23 Aralık 2018, ss.65-74

Türkiye’de Aşure Geleneği ve Gastronomi Turizmi PotansiyelininDeğerlendirilmesi

The Second International Congress on Future of Tourism:Innovatıon, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.213-218

The Impact of Emotional Labor on Organizational Commitment: A Case of Food and Beverage Management

XVI. European Conference on Social and Behavioral Sciences, Prizren, Sırbistan, 10 - 12 Mayıs 2018

Türk Mutfak Kültüründe Coğrafi İşaretleme ve Tüketici Algısı

Birinci Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2017, ss.146-147

Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği

DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, ss.45-54

HELAL OTEL İŞLETMECİLİĞİ

1. INTERNATİONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.109-118

TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ

4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.116-129

Cuisine In Destination Marketing: How Delicious Destination Is Yours?

Second International Conference on Emerging Research Paradigms in Business and Social Sciences, (ERPBSS), Middlesex University Dubai, 26 - 28 Kasım 2013

The Restructuring of Restaurants A Case Study of Turkey

Fourth International Conference on Tourism, Atina, Yunanistan, 3 - 06 Haziran 2008, cilt.471

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Mezunlarının Kariyer Tercihlerine Şehir Yapılarının Etkileri

Green Inspiration (Yeşil İlham), Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.514-534, 2023

The Position of Food Preferences in Stratification Theory

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D (eds.), Editör, SRA Academic Publishing, ss.120-137, 2023

Gastronomy Tourism and Social Media

Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023

Turizm İşletmeleri

Genel Turizm, Kurban Ünlüönen , Arzu Kılıçlar, Editör, seçkin yayınları, Ankara, ss.189-219, 2021

Turizm İşletmeleri

Genel Turizm, ÜNLÜÖNEN, Kurban; KILIÇLAR, Arzu, Editör, Seçkin Kitapevi, Ankara, ss.189-221, 2021

Neolitik Kent Çatalhöyük’e Gastronomik Bir Bakış

AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ, Eshabil YILDIZ, Yılmaz SEÇİM, Sercan ARAS, Seda YETİMOĞLU, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.270-288, 2020

Metrikler

Yayın

71

Atıf (WoS)

8

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

2

Tez Danışmanlığı

32

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları