Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Akdeniz Bölgesi Örneği (Evaluation of Geographical Products in The Context of Gastronomy Tourism: The Example of Mediterranean Region)
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
, cilt.3, sa.4, ss.861-872, 2019 (Hakemli Dergi)
Tükenmişlik Düzeyinin İş performansına Etkisinde Reaktif Aktivitelerin Aracılık Rolü: Yiyecek İçecek İşletmelerinde Bir Araştırma
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.139-152, 2019 (Hakemli Dergi)
The Effects of Trait Anxiety on the Intention of Leaving and Burnout of Restaurant Employees
Turizm Akademik
, cilt.5, sa.1, ss.238-250, 2018 (Hakemli Dergi)
Yeşil Restoran Uygulamaları Üzerine Nitel Bir Araştırma: İstanbul Örneği
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, sa.1, ss.55-79, 2018 (Hakemli Dergi)
The Analyzing Leader Ship Styles of Turkish Managers in the Scope of the Blake and Mouton s Managerial Grid
International Journal of Business and Social Science
, cilt.4, sa.11, ss.96-107, 2013 (Hakemli Dergi)
Aile işletmelerinin kurumsallaşma düzeylerinin belirlenmesine yönelik karşılaştırmalı bir araştırma
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, sa.21, ss.497-507, 2013 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinin Fast Food Ürünleri Tercih Etme Nedenleri
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.1, sa.1, ss.36-41, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gastronomi Mezunlarının Kariyer Tercihlerine Şehir Yapılarının Etkileri
4th International Travel and Tourism Dynamics - Green Inspıration, Ankara, Türkiye, 04 Ekim 2023
RESTORAN AYDINLATMASININ MENÜDEN YEMEK SEÇİMİNE ETKİSİ
THE THİRD INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURİSM: INNOVATİON, ENTREPRENEURSHİP AND SUSTAİNABİLİTY, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.524-531
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi
VII. NATİONAL IV. INTERNATİONAL EASTERN MEDİTERRANEAN TOURISM SYMPOSIUM, Mersin, Türkiye, 19 - 20 Nisan 2019, ss.602-612
TURİZMDE STRATEJİK BİR VİZYON: HELAL TURİZM KAPSAMINDA HELAL GIDA UYGULAMALARI
2. INTERNATIONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Antalya, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.35-44
Üniversite öğrencilerinin yöresel mutfaklara yönelik algısı: Karadeniz Mutfağı Örneği
DOKAP BölgesiULUSLARARASI TURİZMSEMPOZYUMU, Trabzon, Türkiye, 23 - 24 Ekim 2017, ss.45-54
HELAL OTEL İŞLETMECİLİĞİ
1. INTERNATİONAL HALAL TOURISM CONGRESS, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, ss.109-118
TURİSTİK DESTRİNASYONLARDA YEREL YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN ANALİZİ
4. ınternatıonal congres of tourism and management research, Kıbrıs (Kktc), 12 - 14 Mayıs 2017, ss.116-129
Cuisine In Destination Marketing: How Delicious Destination Is Yours?
Second International Conference on Emerging Research Paradigms in Business and Social Sciences, (ERPBSS), Middlesex University Dubai, 26 - 28 Kasım 2013
The Restructuring of Restaurants A Case Study of Turkey
Fourth International Conference on Tourism, Atina, Yunanistan, 3 - 06 Haziran 2008, cilt.471
Kitap & Kitap Bölümleri
Franchise Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tedarik Zinciri Performansı
ekin kitabevi yayınları, Ankara, 2023
Gastronomi Mezunlarının Kariyer Tercihlerine Şehir Yapılarının Etkileri
Green Inspiration (Yeşil İlham), Yazıcıoğlu, İrfan; Küçükergin, Fulden Nuray; Şimşek, Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.514-534, 2023
The Position of Food Preferences in Stratification Theory
Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU, Ph.D & Assoc. Prof. Alper IŞIN, Ph.D & Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Ph.D (eds.), Editör, SRA Academic Publishing, ss.120-137, 2023
Gastronomy Tourism and Social Media
Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023
Turizm İşletmeleri
Genel Turizm, Kurban Ünlüönen , Arzu Kılıçlar, Editör, seçkin yayınları, Ankara, ss.189-219, 2021
Turizm İşletmeleri
Genel Turizm, ÜNLÜÖNEN, Kurban; KILIÇLAR, Arzu, Editör, Seçkin Kitapevi, Ankara, ss.189-221, 2021
Neolitik Kent Çatalhöyük’e Gastronomik Bir Bakış
AŞÇI DEDE ATEŞBAZ-I VELİ, Eshabil YILDIZ, Yılmaz SEÇİM, Sercan ARAS, Seda YETİMOĞLU, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.270-288, 2020