Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kadınların baharat kullanım alışkanlıkları üzerine bir araştırma
TSK koruyucu hekimlik bülteni
, cilt.6, sa.3, ss.161-168, 2020 (Hakemli Dergi)
Anne Baba Eğitim Durumunun Adölesanların Beslenme Tavır ve İnanışları Arasındaki İlişkisi
Uluslararası Sosyal Araşırmalar
, cilt.12, sa.67, ss.1082-1093, 2019 (Hakemli Dergi)
Küreselleşen Gıda Sembolizmi
Uluslararası Sosyal Araştırmalar
, cilt.12, sa.68, ss.1297-1308, 2019 (Hakemli Dergi)
OSMANLI VE BATI RESSAMLARININ KULLANDIĞI YİYECEK-İÇECEK FİGÜRLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.12, sa.63, ss.528-534, 2019 (Hakemli Dergi)
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Gastronomik Kültürel Mirasın Önemi Eflani Hindi Bandırması Örneği
Atlas International Refered Journal On Social Sciences
, cilt.4, sa.13, ss.1140-1150, 2018 (Hakemli Dergi)
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE MALİYET KAVRAMI:DÖRT VE BEŞ YILDIZLI OTELLERDE BİR UYGULAMA
MANAS Journal of Social Studies
, cilt.7, sa.4, ss.593-604, 2018 (Hakemli Dergi)
Türk Mitolojisinde Ve İnanışlarında Yiyeceklerin Yeri
Atlas International Refered Journal On Social Sciences
, cilt.4, sa.12, ss.1022-1028, 2018 (Hakemli Dergi)
Ritüele Dönüşen Mutfak: Mevlevi Mutfağı
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.3, ss.2172-2179, 2018 (Hakemli Dergi)
The Factors That Prevent The Presentation Of The Regional Foods In Restaurants:The Case Of Capodocia
IJTEBS
, cilt.2, sa.1, ss.31-36, 2018 (Hakemli Dergi)
Akdeniz Mutfak Kültürünün Tarihsel Gelişimi
Atlas InternationalRefered Journal On Social Sciences
, cilt.4, sa.13, ss.1118-1123, 2018 (Hakemli Dergi)
Rönesanstan Günümüze Gastronomide Sanat
Dünya Gıda
, cilt.22, sa.1, ss.71-75, 2017 (Hakemli Dergi)
Tarçın ve Kan Şekeri Üzerine Etkisi
Dünya Gıda
, ss.81-88, 2014 (Hakemli Dergi)
A Research on A Traditional Food Called “Kes” Consumption (Bolu-Mudurnu Sample in Turkey
International Journal of Academic Research Part A
, cilt.5, sa.5, ss.158-161, 2013 (Hakemli Dergi)
Çocuk Beslenmesinde Çinkonun Önemi ve Yetersizliği
Sosyal Politika Çalışmaları
, cilt.12, sa.7, ss.61-68, 2012 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinin Kahve Çeşitlerini Tüketim Sıklıkları ve Kahve İle İlgili Görüşleri
Dünya Gıda
, cilt.3, ss.58-65, 2012 (Hakemli Dergi)
A Research on examination of beverage consumption of parents and children
Pakistan Nutrition of Journal
, cilt.11, sa.12, ss.1157-201, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatlrı Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünlerini Tüketme Durumu
İJTEBS, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2019
Seben Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma
1. Uluslararası Malatya Gastronomi ve Kültür Kongresi, Malatya, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.159-166
Kadınların Mezheplere Göre Ot Tüketim Davranışları: Adıyaman Mutfağı Örneği
Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1064-1098
Kadim Süryanilerin Mutfak Kültürü
Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla -Marmaris, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, ss.32-43
Mutfak Sanatlarında Gösterge Biliminin Tabak Sunumuna Yansımaları
The International Congress On Tourism,Economic and Business Sciences, Kocaeli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2018, ss.253-259
Impedient Factors That Effect Taking Part Of Local Foods In Restaurant’s Menus:Sample Of Cappodocia
1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences, 1 - 05 Kasım 2017
Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi
Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.74