Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Seben Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği Üzerine Bir Araştırma

1. Uluslararası Malatya Gastronomi ve Kültür Kongresi, Malatya, Türkiye, 20 - 22 Aralık 2019, ss.159-166

Kadınların Mezheplere Göre Ot Tüketim Davranışları: Adıyaman Mutfağı Örneği

Proceedings Book of 5th International Eurasian Congress on Natural Nutrition, Healthy Life Sport, Ankara, Türkiye, 2 - 06 Ekim 2019, ss.1064-1098

Kadim Süryanilerin Mutfak Kültürü

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla -Marmaris, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, ss.32-43

DİNİ İNANÇLARIN GASTRONOMİ DENEYİMLERİ ÜZERİNE ETKİSİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ

Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 31 Ocak - 02 Şubat 2019, ss.963-977

Mutfak Sanatlarında Gösterge Biliminin Tabak Sunumuna Yansımaları

The International Congress On Tourism,Economic and Business Sciences, Kocaeli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2018, ss.253-259

Cinsiyet Faktörünün Gıda Tercihine Etkisi

Uluslarası Necatibey Eğitim ve Sosyal Bilimler Araştırmaları Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, ss.388

70 Yıl Sonra Gelen Değişim: Doğu Ekspresi Yolculuğunun Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi

I. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018

Impedient Factors That Effect Taking Part Of Local Foods In Restaurant’s Menus:Sample Of Cappodocia

1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences, 1 - 05 Kasım 2017

Geleneksel Bir Bayram Çöreği: Şanlıurfa Külünçe’si

ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.72-73

Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.74

Somut Olmayan Türk Kültürü Öğelerinden, Unutulmaya Yüz Tutmuş Alanya ‘Külük Helvası

ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017

DİNİ İNANÇLARIN, GASTRONOMİ TURİZMİNDE DESTİNASYON SEÇİMİNE ETKİSİ

1. International Halal Tourism Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017

Türklerde Çay İçme Kültürü

1.Uluslararası Sanat, Tasarım ve Moda Kongresi/Sanat Etkinlikleri -Gaziantep, Gaziantep, Türkiye, 19 - 22 Mayıs 2017, ss.186-193

Metrikler

Yayın

33

Tez Danışmanlığı

15

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları