Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ
journal of gastronomy hospitality and travel
, cilt.6, sa.3, ss.996-1006, 2023 (Hakemli Dergi)
TAŞ SACI KULLANIMININ BARTIN İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BİLİNİRLİLİĞİNİN İNCELENMESİ
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.21, sa.3, ss.1121-1140, 2021 (Hakemli Dergi)
Anadolu da Neolitik Dönemde Beslenme Alışkanlıkları ve Mutfak Kültürü (Eating Habits and Culinary Culture in Neolithic Period During Anatolia)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.4, ss.3426-3440, 2020 (Hakemli Dergi)
FONKSİYONEL GIDA OLARAK MOR EKMEK
Journal of International Social Research
, cilt.13, sa.(74-6), ss.463-473, 2020 (Hakemli Dergi)
Saraybosna’xxda Görevli Askeri Personelin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.104-121, 2018 (Hakemli Dergi)
Mutfak Akademilerinde Eğitim Alanların Fonksiyonel Gıdalar hakkında Bilgi Düzeyleri
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.4, ss.121-135, 2017 (Hakemli Dergi)
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Yeşil Yıldız Çevreye Duyarlılık Projesi
Uluslararası Sosyal Araştırmalar
, cilt.9, sa.47, ss.1169-1178, 2016 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağı ve Sağlıklı Yaşam
Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.105-110, 2016 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.9, sa.42, ss.1963-1973, 2016 (Hakemli Dergi)
Otel İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Kurallarının Mutfak Personeli Tarafından Bilinirlik ve Uygulanma Düzeyi
The Journal of Academic Social Science
, cilt.3, sa.16, ss.310-322, 2015 (Hakemli Dergi)
Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.20-31, 2015 (Hakemli Dergi)
Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.3, sa.2, ss.48-55, 2015 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Tercihlerinde Sosyal Medayadaki Reklamların Etkisi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.2, sa.1, ss.39-48, 2015 (Hakemli Dergi)
Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi
, cilt.8, sa.37, ss.991-998, 2015 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Görsel Kriterlerin İşletme İmajına Etkilerinin Araştırılması
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.48-62, 2015 (Hakemli Dergi)
Öğrencilerin Yiyecek İçecek Tercih Sebeplerinin Belirlenmesi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.3, sa.1, ss.72-79, 2015 (Hakemli Dergi)
Şifalı Bitkilerin Gençler Tarafından Bilinirliği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.2, sa.3, ss.23-27, 2014 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.2, sa.2, ss.62-66, 2014 (Hakemli Dergi)
Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.2, sa.1, ss.64-70, 2014 (Hakemli Dergi)
Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi
Journal of Tourism and Gastronomi Studies
, cilt.1, sa.1, ss.3-12, 2013 (Hakemli Dergi)
Yerel Halkın Zeytinyağı ile İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi: Gölbaşı Örneği.
Zeytin Bilimi Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.1-9, 2012 (Hakemli Dergi)
Yerel Halkın Zeytinyağı İle İlgili Bilgi Düzeyinin Belirlenmesi Gölbaşı Ankara Örneği
Zeytin Bilimi
, ss.1-9, 2012 (Hakemli Dergi)
Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi
Zeytin Bilimi
, ss.37-42, 2011 (Hakemli Dergi)
Gıda zehirlenmelerinde etken faktörler
Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi
, cilt.65, sa.3, ss.149-158, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Tat Algısında Kültürel Farklılıkların Etkisi: Taflan Diblesi Örneği
Futourism Congress, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1323-1333
Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Geleneksel Hamur İşi ve Tatlıları Bilme Durumları
The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 Nisan 2010, ss.948
Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Yemeklere İlişkin Görüşleri
The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.971
Türk mutfağında ve turistik işletmelerde salebin yeri
III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2009
Türk Mutfağındaki Geleneksel Tatlı ve Helvaları Gençlerin Tanıma Durumu
10.Gıda Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008
Otellerde gıda güvenliği
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008