Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ İÇİN EĞİTİM

“SUSTAINABLE DEVELOPMENT STRATEGY: GLOBAL TRENDS, NATIONAL EXPERIENCE AND NEW GOALS”, Mingachevir, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023

Gastronomi Temalı Yerel Festivaller Üzerine Bir Değerlendirme

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017

Tat Algısında Kültürel Farklılıkların Etkisi: Taflan Diblesi Örneği

Futourism Congress, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1323-1333

Mekan Tasarımında Renklerin Etkisi

15.Geleneksel Turizm Sempozyumu, Türkiye, 22 Nisan 2016, ss.379-389

Gastronomi Turizminde Beslenme Engelleri Kapsamında Vegan Beslenme Örneği

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2015

Osmanlı Mutfağından Günümüze Tatlılar III Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 10 12 MAYIS 2012 591 593 Konya

III.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Bildiri Kitabı, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, cilt.591

GELENEKSEL ET VE ETLİ YEMEKLERİN ÜNİVERSİTE GENÇLERİ TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

THE 1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM AN TRODITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Geleneksel Et ve Etli Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.374

ÇORBA VE ZEYTİNYAĞLI YEMEKLERİNİN TÜRK MUTFAĞINDAKİ YERİ VE GENÇLER TARAFINDAN BİLİNME DURUMU

The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

GELENEKSEL TÜRK YEMEKLERİNDEN TAHIL,TATLI VE HAMURİŞLERİNİNİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN BİLİNME URUMU

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YER ALAN YEMEKLERE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Yerli ve Yabancı Turistlerin Türk Mutfağında Yer Alan Yemeklere İlişkin Görüşleri

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.971

YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINDA YERALAN GELENEKSEL HAMURİŞİ VE TATLILARI BİLME DURUMLARI

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON“TRADITIONAL FOODSFROM ADRIATIC TO CAUCASUS”, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010

Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu

The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, ss.925

Türk mutfağında ve turistik işletmelerde salebin yeri

III. Ulusal Gastronomi Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2009

Otellerde gıda güvenliği

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

71

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları