Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Ürün Demeti Fiyatlandırma Yönteminin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Tüketici Satın Alma Tercihlerine Etkisi

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.3, no.4, pp.1106-1127, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Çocuklu Ailelerin Dışarıda Yeme Alışkanlıkları

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol.18, no.4, pp.1592-1610, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

The Rate of Unionization in the Turkish Tourism Industry

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.2, no.6, pp.89-102, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

An Investigation of Negative Reviews on Tripadvisor about the SeafoodRestaurants in Kyrenia

Journal of Business Management and Economic Research, vol.3, no.7, pp.33-45, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Measurement of Service Quality of Hotels in TRNC: Servqual Model

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.1, no.3, pp.35-42, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Zincir Kahve İşletmelerinde Algılanan Hizmet Kalitesinin Ölçümü: Eskişehir de Bir Uygulama

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.2, no.1, pp.26-43, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

12 Yaş Altı Çocuk Sahibi Ailelerin Dışarıda Yeme Alışkanlıkları: KKTC Örneği

JOURNAL OF TURKISH STUDIES, vol.143, no.Volume 14 Issue 3, pp.1459-1480, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Tüketicilerin Dışarıda Yemek Yeme Nedenleri

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol.17, no.3, pp.1203-1224, 2018 (Peer-Reviewed Journal)

Kıbrıs Türk Mutfağı nda Macunlar (The Preserves of Turkish Cypriot Cuisine)

Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.6, no.2, pp.298-314, 2018 (Peer-Reviewed Journal)

Otel İşletmelerinde Çalışanların Algıladıkları Sosyal Kaytarma Düzeyi: Gaziantep Otellerinde Bir Uygulama

THE JOURNAL OF INTERNATIONAL SOCIAL RESEARCH, vol.11, no.56, pp.1101-1119, 2018 (Peer-Reviewed Journal)

Müşterilerin Yiyecek İçecek İşletmeleri Tercihlerinde Etkili Olan Kriterler

Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, vol.2, no.1, pp.85-107, 2018 (Peer-Reviewed Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Fileto Çıkarma Yöntemi ile Alternatif Lakerda Yapımı

II. Uluslararası Battalgazi Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Malatya, Turkey, 15 - 17 March 2019, pp.10-11

Takoz Dilimleme Yöntemi ile Geleneksel Lakerda Yapımı

İksad III. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Adana, Turkey, 8 - 10 March 2019, pp.252-263

Polis Memurlarının Tatil Alışkanlıkları: Gaziantep Örneği

II. Uluslararası Multidisipliner Kongresi, Adana, Turkey, 4 - 05 May 2018, pp.454-471

Kentsel Rekreasyon Alanlarında Hizmet Kalitesinin Ölçümü: Gaziantep Örneği

I. Uluslararası Beden Eğitimi, Spor, Rekreasyon ve Dans Kongresi, İstanbul, Turkey, 26 - 28 April 2018, pp.427

KKTC’nin İleri Yaş Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi

II. C-IASOS Uluslararası Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, Antalya, Turkey, 19 - 21 April 2018, pp.663-666

Books & Book Chapters

İçecekler

in: İleri Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakcı Selman, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.153-204, 2021

Reçete ve Tarifler ile Kıbrıs Türk Mutfağı

Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 2018