Academic Titles
-
2019 - Continues Associate Professor
Ankara Haci Bayram Veli University, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
Managerial Experience
-
2019 - Continues Vice Dean
Ankara Haci Bayram Veli University
-
2015 - 2019 Deputy Head of Department
Gazi University
-
2012 - 2019 Erasmus Program Institutional Coordinator
Gazi University
-
2012 - 2019 Mevlana Exchange Program Institutional Coordinator
Gazi University
-
2012 - 2016 University Executive Board Member
Gazi University
Courses
-
Doctorate Gastronominin Felsefesi ve Kültürel Temelleri
-
Postgraduate Kore Mutfak Kültürü
-
Undergraduate Baharat ve Kahve Kültürü
-
Undergraduate Gastronomi ve Yemek Tarihi
-
Doctorate Gastronomi ve Mutfak Sanatlarında Güncel Yaklaşımlar
-
Postgraduate Moleküler Gastronomi
-
Undergraduate Mezuniyet Projesi
-
Undergraduate MUTFAK HİZMETLERİ UYGULAMASI II
-
Undergraduate İKRAM HİZMETLERİ
-
Undergraduate BAHARAT VE KAHVE KÜLTÜRÜ (G.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAHAR YARIYILINDA)
-
Undergraduate ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
-
Postgraduate TURİZM EĞİTİMİNİN GÜNCEL KONU VE SORUNLARI
-
Undergraduate Turizm Coğrafyası
-
Postgraduate Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Kalitesi
-
Doctorate Moleküler Gastronomi
-
Postgraduate Gıda Kültür ve Değişim
-
Doctorate Gıda Felsefesi
-
Undergraduate Turizm Hukuku
-
Undergraduate Turizme Giriş
-
Postgraduate Turizm Mevzuatı
Advising Theses
-
Modernize edilen garnitür sunumlarının müşteri beğenisine etkisi: Trilye Restoran örneği
AKSOY M. (Consultant)
T.IŞIK(Student), Postgraduate, 2022 -
Ticari Mutfaklarda Gıda Atıklarının Önlenmesine Dair Deneysel Bir Çalışma
AKSOY M. (Consultant)
G.SEÇİL(Student), Doctorate, 2022 -
Gastronomi şehirlerinin algılanan mutfak imajı ile davranışsal niyet arasındaki ilişki
AKSOY M. (Consultant)
İ.ÇEKİÇ(Student), Doctorate, 2021 -
Beklentilerin onaylanması teorisi kapsamında tatildeyken dışarıda yeme içme deneyiminin tekrar ziyaret niyetine etkisi: Gastronomi şehirleri örneği
AKSOY M. (Consultant)
M.ÇELİK(Student), Doctorate, 2021 -
Edirne'nin İpsala ilçesinin sınır köylerinde unutulmaya yüz tutmuş yemeklerin unutulma nedenleri üzerine bir araştırma
AKSOY M. (Consultant)
D.TAŞ(Student), Postgraduate, 2020 -
Türk mutfak kültürünün türkülerdeki yansıması
AKSOY M. (Consultant)
M.KABACIK(Student), Doctorate, 2020 -
Türkiye'de yeme içme alışkanlıklarının kuşaklara göre değişimi
AKSOY M. (Consultant)
İ.KAZKONDU(Student), Doctorate, 2020 -
Üç kuşağın göç ile değişen mutfak kültürü: Almanya örneği
AKSOY M. (Consultant)
M.MEHMET(Student), Postgraduate, 2020 -
Planlı davranış teorisi bağlamında sokak lezzetlerinin destinasyon seçimi ve tekrar ziyaret etme niyetine etkisi: İstanbul ili örneği
AKSOY M. (Consultant)
Ş.KARGİGLİOĞLU(Student), Doctorate, 2019 -
Kişilik özelliklerinin yiyecek tercihlerine etkisi
AKSOY M. (Consultant)
B.ÜNAL(Student), Postgraduate, 2019 -
Sağlık hizmetleri alanı meslek dersleri öğretmenlerinin örgütsel bağlılık ve iş tatmin düzeylerinin incelenmesi: Ankara örneği
AKSOY M. (Consultant)
B.ÖZTÜRK(Student), Postgraduate, 2019 -
Mutfak personelinin örgütsel bağlılığının işten ayrılma niyetine etkisi: Ankara'daki beş yıldızlı otel işletmelerine yönelik bir araştırma
AKSOY M. (Consultant)
E.ZIVALI(Student), Postgraduate, 2018 -
Moleküler mutfak tekniklerinin duyusal analiz yöntemiyle değerlendirilmesi
AKSOY M. (Consultant)
G.SEZGİ(Student), Postgraduate, 2018 -
Çatalhöyük yerleşkesinin mutfak kültürü ve 21. yüzyıla yansımaları
AKSOY M. (Consultant)
K.ÇETİN(Student), Postgraduate, 2018 -
Sous vide yöntemi ile pişirilen dana bonfilenin mikrobiyolojik ve dokusal analizi
AKSOY M. (Consultant)
E.METE(Student), Postgraduate, 2017 -
Şanlıurfa'daki gastronomi kültürünün, kenti ziyaret eden yerli turistlerin kalış sürelerine etkisi üzerine bir araştırma
AKSOY M. (Consultant)
M.ÇELİK(Student), Postgraduate, 2017 -
Turizm eğitiminde beceri eğitimi uygulamalarında karşılaşılan sorunlar: Türkiyedeki mesleki ve teknik anadolu lisesi yöneticileri üzerinde bir araştırma
AKSOY M. (Consultant)
Y.ISLAK(Student), Postgraduate, 2017