Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI
Articles Published in Other Journals
FOOD AND POWER RELATIONSHIP INTHE TRADITIONAL FAMILY
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online), vol.4, no.2, pp.183-198, 2021 (Peer-Reviewed Journal)



The Effect of Street Foods on Destination Selection in the Context of Planned Behavior Theory: The Case of Istanbul Province
Journal of Hospitality and Tourism Issues, vol.2, no.2, pp.122-142, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Yiyecek İçecek Eğitiminde Gastronomi Ve Mutfak Sanatları İle Kulinoloji Programlarına Dair Bir Karşılaştırma
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol.5, no.12, pp.7-20, 2018 (Peer-Reviewed Journal)
Şanlıurfa’da Özel Günlerde Yapılan YemeklereYönelik Bir Araştırma
Journal of Recreation and Tourism Research, vol.4, pp.136-144, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Rafine Mutfağın Doğuşu ve Rafine Mutfağı Şekillendiren Yenilikçi Mutfak Akımlarının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkileri
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol.3, no.6, pp.1-17, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Reasons of Choosing Recreation Management DepartmentsWithin the Body of Tourism Faculties and Expectations ofStudents
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, vol.15, no.2, pp.549-561, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Avrupa Aşçılık Tarihi Antik Yunan dan Sanayi Devrimine
Journal of Recreation and Tourism Research, vol.3, no.1, pp.54-62, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Türkiye de Zeytin Üretilmeyen Bölgelerde Yaşayan Halkın Zeytinyağı Hakkındaki Farkındalıkları Malatya Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies, vol.2, no.2, pp.52-61, 2014 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Books & Book Chapters
Yemeğin Kültürel Tarihi
in: Yemeğin Kültürel Temelleri, AKSOY, Mustafa; ÇEKİÇ, İbrahim; TAHMAZ, Gül Seçil, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.39-60, 2022
Turizm İşletmeleri
in: Genel Turizm, ÜNLÜÖNEN, Kurban; KILIÇLAR, Arzu, Editor, Seçkin Kitapevi, Ankara, pp.189-221, 2021
Güneydoğu Anadolu Bölgesi
in: Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.335-336, 2021
İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI
in: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editor, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, pp.193-207, 2020
Afrika Yemek Kültürü
Bilgin Yayınevi, Ankara, 2019
Moleküler Gastronomi
Detay Yayınevi, Ankara, 2018
Moleküler Gastronomi
in: Gastronomide Güncel Konular, Hatice Ferhan NİZAMLIOĞLU, Editor, Billur Yayınevi, Konya, pp.55-87, 2018