Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN YOZGAT YEMEKLERİNİ TANIMA DÜZEYİ

II. Uluslar arası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Turkey, 4 - 06 May 2017, vol.2, pp.56-69

Bozok Üniversitesi Öğrencilerinin Yozgat Mutfak Kültürünü Tanıma Düzeyi

II. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Turkey, 4 - 06 May 2017, vol.3, pp.56-69

Books & Book Chapters

Yemeğin Kültürel Tarihi

in: Yemeğin Kültürel Temelleri, AKSOY, Mustafa; ÇEKİÇ, İbrahim; TAHMAZ, Gül Seçil, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.39-60, 2022

Antik Çağda Doğu Karadeniz Mutfağı

in: Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar I, OĞAN, Yener, Editor, Çizgi Kitapevi Yayınları, İstanbul, pp.87-92, 2022

Turizm İşletmeleri

in: Genel Turizm, ÜNLÜÖNEN, Kurban; KILIÇLAR, Arzu, Editor, Seçkin Kitapevi, Ankara, pp.189-221, 2021

GASTRONOMİDE KÜLTÜR ve LEZZET

in: Gastronomi Araştırmaları, OGAN, Yener, Editor, Çizgi Kitapevi, İstanbul, pp.233-238, 2021

The Evaluation of Eating Out Experiences of Local Tourists Visiting Gastronomy Cities Within the Framework of the Expectation Confirmation Theory

in: Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, YAZICIOĞLU, İrfan; IŞIN, Alper; YAYLA, Özgür, Editor, Peter Lang, Berlin, pp.315-331, 2021

UNESCO GASTRONOMİ ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR’I ZİYARET EDEN YERLİ TURİSTLERİN YEMEK DENEYİMLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

in: Gastronomi Araştırmaları, OGAN, Yener, Editor, Çizgi Kitapevi, İstanbul, pp.138-146, 2021

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

in: Türkiye Lezzet Rotaları, İrfan YAZICIOĞLU, Ümit SORMAZ, Cihan CANBOLAT, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.335-336, 2021

Kore Mutfak Kültürü

Detay Yayıncılık, Ankara, 2020

İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI

in: Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editor, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, pp.193-207, 2020

Moleküler Gastronomi

in: Gastronomide Güncel Konular, Hatice Ferhan NİZAMLIOĞLU, Editor, Billur Yayınevi, Konya, pp.55-87, 2018