TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ


KÜÇÜKKÖMÜRLER S., KAYA Ü. C.

YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM, ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.393-433, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ.
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.393-433
  • Editörler: ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editör
  • Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Adresli: Evet