Publications & Works

Books & Book Chapters

Bölgelere Göre Mutfak Kültürü ve Yöresel Reçeteler

in: Türk Mutfağı, Yöresel Yemekler ve Beslenme Örüntüleri, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun-Sezgin, Editor, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, pp.45-320, 2023

From Kitchen to Table: The Transformative Journey of 3D Printing in the Food Industry

in: Impactful Technologies Transforming the Food Industry, Şule Aydın, Eda Özgül Katlav, Firdevs Yönet Eren, Editor, IGI Global, pp.184-195, 2023

Destinasyon Yönetimi

in: Sürdürülebilir Gastronomi, Fügen Durlu Özkaya, Ferah Özkök, Ayşe Sünnetçioğlu, Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-155, 2021

Uşak

in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.329-334, 2021

Destinasyon Yönetimi

in: Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-154, 2021

GASTRONOMI VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCILERININ MESLEĞE YAKLAŞIMLARI VE MEMNUNIYET DURUMLARI ÜZERINE BIR ÇALIŞMA

in: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt II, PROF. DR. SERDAR ÖZTÜRK, Editor, Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Ankara, pp.435-477, 2020

TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ

in: YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM, ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editor, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, pp.393-433, 2020

Salatalar,Kanepeler,Sandviçler,Ordövrler

in: Mutfak Uygulamaları, Akar Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.261-284, 2020
Episodes in the Encyclopedia
Metrics

Publication

15

Citiation (TrDizin)

2

H-Index (TrDizin)

1

Citiation (Sum Other)

9

Project

1

Open Access

3