Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GASTRONOMİ ŞEHRİ GAZİANTEP: YEREL YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN UNESCO KRİTERLERİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ (THE CITY OF GASTRONOMY GAZİANTEP: EVALUATION OF LOCAL RESTAURANTS WITHIN THE SCOPE OF UNESCO CRITERIA)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
, cilt.5, sa.1, ss.269-287, 2022 (Hakemli Dergi)
TÜRK MUTFAĞINDA UMAMİ LEZZETLER (TATLAR)
International Journal of Tourism,Economic and Business Sciences
, cilt.3, sa.1, ss.393-433, 2019 (Hakemli Dergi)
Kitap & Kitap Bölümleri
Bölgelere Göre Mutfak Kültürü ve Yöresel Reçeteler
Türk Mutfağı, Yöresel Yemekler ve Beslenme Örüntüleri, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun-Sezgin, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.45-320, 2023
From Kitchen to Table: The Transformative Journey of 3D Printing in the Food Industry
Impactful Technologies Transforming the Food Industry, Şule Aydın, Eda Özgül Katlav, Firdevs Yönet Eren, Editör, IGI Global, ss.184-195, 2023
Destinasyon Yönetimi
Sürdürülebilir Gastronomi, Fügen Durlu Özkaya, Ferah Özkök, Ayşe Sünnetçioğlu, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.137-155, 2021
Uşak
Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.329-334, 2021
Destinasyon Yönetimi
Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.137-154, 2021
Mutfak Uygulamaları
Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ
YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM, ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.393-433, 2020
Salatalar,Kanepeler,Sandviçler,Ordövrler
Mutfak Uygulamaları, Akar Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.261-284, 2020