Articles Published in Other Journals
GASTRONOMİ ŞEHRİ GAZİANTEP: YEREL YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNİN UNESCO KRİTERLERİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ (THE CITY OF GASTRONOMY GAZİANTEP: EVALUATION OF LOCAL RESTAURANTS WITHIN THE SCOPE OF UNESCO CRITERIA)
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel (JOGHAT)
, vol.5, no.1, pp.269-287, 2022 (Peer-Reviewed Journal)

TÜRK MUTFAĞINDA UMAMİ LEZZETLER (TATLAR)
International Journal of Tourism,Economic and Business Sciences
, vol.3, no.1, pp.393-433, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Books & Book Chapters
Bölgelere Göre Mutfak Kültürü ve Yöresel Reçeteler
in: Türk Mutfağı, Yöresel Yemekler ve Beslenme Örüntüleri, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun-Sezgin, Editor, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, pp.45-320, 2023
From Kitchen to Table: The Transformative Journey of 3D Printing in the Food Industry
in: Impactful Technologies Transforming the Food Industry, Şule Aydın, Eda Özgül Katlav, Firdevs Yönet Eren, Editor, IGI Global, pp.184-195, 2023
Destinasyon Yönetimi
in: Sürdürülebilir Gastronomi, Fügen Durlu Özkaya, Ferah Özkök, Ayşe Sünnetçioğlu, Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-155, 2021
Uşak
in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.329-334, 2021
Destinasyon Yönetimi
in: Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-154, 2021
Mutfak Uygulamaları
Detay Yayıncılık, Ankara, 2020
TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ
in: YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM, ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editor, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, pp.393-433, 2020
Salatalar,Kanepeler,Sandviçler,Ordövrler
in: Mutfak Uygulamaları, Akar Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.261-284, 2020
Episodes in the Encyclopedia