Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Books & Book Chapters

Destinasyon Yönetimi

in: Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-154, 2021

Destinasyon Yönetimi

in: Sürdürülebilir Gastronomi, Fügen Durlu Özkaya, Ferah Özkök, Ayşe Sünnetçioğlu, Serdar Sünnetçioğlu, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.137-155, 2021

Uşak

in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.329-334, 2021

Salatalar,Kanepeler,Sandviçler,Ordövrler

in: Mutfak Uygulamaları, Akar Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.261-284, 2020

TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ

in: YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM, ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editor, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, pp.393-433, 2020

GASTRONOMI VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCILERININ MESLEĞE YAKLAŞIMLARI VE MEMNUNIYET DURUMLARI ÜZERINE BIR ÇALIŞMA

in: Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt II, PROF. DR. SERDAR ÖZTÜRK, Editor, Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Ankara, pp.435-477, 2020