Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Kitap & Kitap Bölümleri

Bölgelere Göre Mutfak Kültürü ve Yöresel Reçeteler

Türk Mutfağı, Yöresel Yemekler ve Beslenme Örüntüleri, Nevin Şanlıer, Aybuke Ceyhun-Sezgin, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.45-320, 2023

From Kitchen to Table: The Transformative Journey of 3D Printing in the Food Industry

Impactful Technologies Transforming the Food Industry, Şule Aydın, Eda Özgül Katlav, Firdevs Yönet Eren, Editör, IGI Global, ss.184-195, 2023

Destinasyon Yönetimi

Sürdürülebilir Gastronomi, Fügen Durlu Özkaya, Ferah Özkök, Ayşe Sünnetçioğlu, Serdar Sünnetçioğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.137-155, 2021

Uşak

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.329-334, 2021

Destinasyon Yönetimi

Sürdürülebilir Gastronomi, Durlu Özkaya Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.137-154, 2021

GASTRONOMI VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCILERININ MESLEĞE YAKLAŞIMLARI VE MEMNUNIYET DURUMLARI ÜZERINE BIR ÇALIŞMA

Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Teori ve Araştırmalar Cilt II, PROF. DR. SERDAR ÖZTÜRK, Editör, Gece Kitaplığı / Gece Publishing, Ankara, ss.435-477, 2020

TÜRKİYE’DE KÜRESELLEŞME VE YEMEK KÜLTÜRÜ

YEMEK, KÜLTÜR VE TOPLUM, ÇETİNKAYA, NESLİHAN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK TİC. LTD. ŞTİ., Ankara, ss.393-433, 2020

Salatalar,Kanepeler,Sandviçler,Ordövrler

Mutfak Uygulamaları, Akar Şahingöz Semra, Süren Tufan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.261-284, 2020

Metrikler

Yayın

13

Proje

1

Açık Erişim

3